Coafuri par mediu

Fie că ieși până în oraș la un suc, la o întâlnire sau la o petrecere, părul trebuie să arate bine. Folosește un cap manechin pentru practică și nu vei da greș.

Și cine spune că femeile nu au îndemânare, nu le-au văzut cu o perie în mână și un fixativ. Coafurile pentru părul mediu pot și făcute ușor de acasă, cu câteva instrumente necesare:

  • perie rotativă;
  • fixativ, spumă de păr sau gel de păr;
  • clame și agrafe.

Coafuri par mediu simple

Coafurile simple sunt potrivite pentru orice eveniment: fie că ieși la o plimbare sau mergi la o nuntă, ele pot să fie de impact și să dea o nuanță colorată personalității tale.

Dacă îți dorești o coafură mai casual, cu câteva șuvițe rebele, alege să îți faci un coc messy la nivelul cefei, iar șuvițele rămase așează-le cu un ondulator. Acest model se încadrează și la coafuri pentru părul lung dar și la coafuri de nuntă.

Este ușor de realizat cu ajutorul unui cap coafor și oferă eleganță unei rochii și jovialitate unei ținute de zi.

Dacă îți plac și împletiturile, ai putea să realizezi o împletitură laterară, pe lângă acel coc messy, pentru o notă de originalitate.

Coafuri par mediu ondulat

Buclele merg la orice și oriunde. Dacă vrei o coafură pentru păr scurt sau mediu care să fie mai simplă, ia placa și fă-ți câteva bucle. Poți să pui o coroniță din flori naturale sau doar câteva floricele în păr. Acest look natural, aproape idilic, este des denumit look-ul Evei.

Coafurile acestui an se bazează pe impact și sunt menite să spună o poveste despre tine, împreună cu machiajul, rochia și accesoriile.

Deși părul drept pare a fi plictisitor, cu ajutorul câtorva produse, poți să îl faci să nu fie așa. Îl poți tapa sau accesoriza sau îți poți face o împletitură drăguță drept coroniță.

Dacă îți dorești o coafură elegantă, îți poți face un coc îngrijit și simplu, dar care să inspire seriozitate și determinare. Această coafură poate fi ușor folosită la nunți sau la evenimente de seară.

Dacă preferi împletiturile, poți alege dintr-o gamă foarte variată: de la împletituri simple, coronițe, până la cocuri împletite.

Nu trebuie decât să alegi un model și să încerci să îl faci singură. Partea bună la coafurile pe care ți le-am prezentat este că nu necesită mult timp, sunt ușor de făcut și sunt de impact.

Coafuri par mediu impletite

Niciodată nu este o ideea rea să mizezi pe lejeritate. Ai șansa să arăți bine toată ziua și să te simți extraordinar. Dacă simplitatea și eleganța este ceea ce te caracterizează, alege cu încredere o coafură cu împletituri simple.

Poți adăuga și părul prins într-o coadă de cal, accesorizat cum se cuvine.

Astfel, nu îți vei mai face griji că părul tău se va desprinde deoarece împletitura va oferi stabilitate părului tău.

Poți alege și o coafură mai trendy și care să te facă să te simți jucăușă și romantică în același timp.

Împletiturile laterale subțiri și foarte strânse, împreună cu câteva bucle voluminoase poate fi exact ceea ce vrei.


About The Author

Add Comment