Coafuri par mediu pentru nunta

Un eveniment atât de important precum  o nuntă necesită o atenție aparte. De aceea, de această dată, îți voi spune cum să realizezi coafuri par mediu pentru nunta chiar și singură, de acasă. Poți folosi chiar și un cap manechin care să te ajute să îți dai seama ce coafură ți se potrivește.

Părul mediu, indiferent dacă este drept, ondulat, sau creț, are nenumărate opțiuni în ceea ce privește coafarea lui.  

Deja știm că îți vei alege coafura atât în funcție de eveniment, cât și în funcție de ținuta ta. Am pregătit pentru tine câteva coafuri par mediu pentru nunta.

Onduleuri pentru par mediu

Coafurile de seară trebuie să fie elegante și de impact. Dacă părul tău este de lungime medie,  este suficient să îți faci câteva onduleuri lejere, să le fixezi bine, după care să îți faci o împletitură, tot lejeră, pe post de coroniță. Această coafură este simplă și poate fi făcută de acasă cu ușurință.

Totodată, este o coafură de impact, recomandată deoarece îți poate scoate rochia în evidență. Iar dacă ai un machiaj puternic, nu vei părea prea încărcată.

Se potrivește oricărei fețe și vei putea să accesorizezi împletitura cu câteva floricele naturale, dacă îți dorești să arăți ca una dintre acele prințese clasice de castel.

Coafuri nasa

Dacă îți dorești ceva mai complex, poți opta pentru una dintre acele coafuri nasa par mediu. Realizată dintr-o împletitură coadă de pește, cu câteva șuvițe rebele în față și un accesoriu pe măsură. Dacă realizezi coafura pe un cap manechin, vei avea o viziune mai bună asupra ei.

Coafuri nunta – coc

Ai putea să cochetezi și cu un coc micuț și două împletituri laterale, dacă adopți o ținută mai sexy. Nu ai nevoie nici de această dată de un profesionist, ai nevoie doar de puțină îndemânare, fixativ și câteva accesorii. Acestea te vor ajuta să faci cocul și să-l susții, având în vedere că lungimea părului tău este medie.

Poți fi elegantă și cu părul scurt, deja știm. Dacă te-ai înarmat cu produsele necesare, atunci poți să îți faci un o coafură pentru păr scurt de nuntă  absolut superbă.

Nu trebuie decât să îți faci un messy bun la nivelul cefei și să îți lași două șuvițe rebele în față. Nu uita să fixezi bine coafura, pentru a nu da buzna la baie în fiecare oră să o verifici.

La oricare din aceste coafuri ai putea să atașezi un accesoriu de păr sau o coroniță naturală de flori. Sau chiar o singură floare atașată cocului sau împletiturii pentru un look complet.

Coafuri par scurt pentru nunta – bob

Dacă îți dorești o coafură pentru păr scurt de nuntă, simplă și în același timp jucăușă,  poți opta pentru un machiaj puternic și wavy hair.

Această coafură îți va da un aer sexy și chiar vintage, în funcție de ținuta pe care o alegi. Look-ul acesta aduce mult cu Marilyn Monroe. Deci dacă îți dorești măcar un strop din sexualitatea ei, nu trebuie să treci cu vederea acest tip de coafură.

Onduleuri

Onduleurile și împletiturile sunt perfecte pentru părul tuns bob. Ai putea să optezi pentru un look simplu, cu păr drept și așezat bine după urechea dreaptă. Sau ai putea să optezi pentru câteva bucle lejere acompaniate de volum în partea din spate.

În ambele cazuri poți să îți pui o coroniță strălucitoare sau o diademă. Coafurile de nuntă pentru părul scurt bob sunt ușor adaptabile oricărei fizionomii sau ținute.

Fie că optezi pentru un bob cu onduleuri, creț sau chiar și cu părul îndreptat, poți fi sigură că tunsoarea ta este stylish. Lumea cu siguranță va întoarce capul după tine.

Ce produse îți vor fi de folos, dacă vrei să faci aceste modele de coafuri pentru părul scurt de nuntă:

  • dacă ești un fan al coafurilor ordonate și fără cusur, sigur ai nevoie de mult fixativ. Dacă ai și câteva șuvițe mai lungi, ai nevoie și de o placă cu care să le îndrepți sau cu care să îți aranjezi buclele.
  • îți plac coafurile messy sau cu mult volum? înarmează-te bine cu cât mai multe produse: perie rotundă, pudră de volum,ondurator și chiar ceva spumă. Nu este neapărat să le ai pe toate. Însă cum imprevizibilul își face mereu apariția atunci când ne așteptăm mai puțin, este bine să fim pregătite.
  • sau poate că îți dorești coc sau vrei să prinzi părul, însă lungimea îți dă bătăi de cap. Atunci ai nevoie de agrafe, clame și câteva elastice discrete.

About The Author

Add Comment